Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bolacacia-robinia-pseudoacacia-umbraculifera-bestellen-bezorgen

Bolacacia (Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’) online bestellen

De Bolacacia (Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bekijk je veel info en tips voor deze Acacia. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 800 cm. Dit type Bolacacia kan jij online kopen vanaf €82,50.

Naam boomBolacacia (Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’)
Latijnse naamRobinia pseudoacacia Umbraculifera
CategorieAcacia
Verkoopprijs v.a.€82,50
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Bolacacia (Robinia pseudoacacia Umbraculifera) thuis bezorgen (juni 2024)

De Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, zorgen voor zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Acacia een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Bolacacia Robinia pseudoacacia Umbraculifera online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Kersenboom (Prunus avium ‘Donissens Gold’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Robinia pseudoacacia Umbraculifera (Bolacacia) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Bolacacia gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan snoeiwerk, schaduw, tegelwerk, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Bolacacia Robinia pseudoacacia Umbraculifera kan aangeplant worden in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het essentieel om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om wekelijks te sproeien.

Bolacacia goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’

Deze Bolacia op stam (Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’) heeft fijn rond blad en is zeer geschikt voor de kleinere tuinen. De Bolacacia op stam (Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’ ) heeft gedoornde takken en verlangt een plek in de zon of halfschaduw op goed vocht doorlatende grond. Snoeien van de bolacacia kan op verschillende manieren door knotten of af en toe bijsnoeien. Met knotten behoudt de bolacacia de bolvorm en als u dit niet doet word het meer een boomvorm. Knotten kan elk jaar maar ook eens in de 2 á 3 jaar afhankelijk van de gewenste grote. Het snoeien kan het beste gebeuren tussen november en februari, maar het mag dan niet vriezen. De maximale groeihoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Bolvormig, Vertakt. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Wit. De groeiperiode is Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Acacia is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Kersenboom (Prunus avium ‘Donissens Gold’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBolvormig, Vertakt
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’ juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Robinia pseudoacacia Umbraculifera?

De kleur van het blad is Groen, Wit. De bloeitijd is Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, stronken, grind, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de beste standplaats voor de Bolacacia?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Robinia pseudoacacia Umbraculifera Bolacacia thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Bolacacia zonder gedoe laten leveren aan huis. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Robinia pseudoacacia Umbraculifera aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde hovenier. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet vrij zijn van stronken, straatwerk, oude wortels, worteldoek, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie