Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

chinese-esdoorn-acer-davidii-bestellen-bezorgen

Chinese esdoorn (Acer davidii) online bestellen

De Chinese esdoorn (Acer davidii) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal tonen wij handige info over deze Acer boom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Dit type Chinese esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €84,25.

Naam boomChinese esdoorn (Acer davidii)
Latijnse naamAcer davidii
CategorieAcer boom
Prijsindicatie€84,25
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Chinese esdoorn (Acer davidii) laten bezorgen in de tuin (mei 2024)

De Acer davidii is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden verkoeling, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Acer boom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Chinese esdoorn Acer davidii online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Blauwspar (Picea pungens ‘Blue mountain’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer davidii (Chinese esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Chinese esdoorn plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, groeiwijze, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Chinese esdoorn Acer davidii kan men aanplanten in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Vooral in de bloeiperiode (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers raden we aan wekelijks te sproeien.

Chinese esdoorn goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Acer davidii

Met de opvallend gestreepte bast behoort de Acer davidii tot de zogenaamde ‘Slangenhuidesdoorns’. De jonge twijgen van deze Chinese esdoorn zijn donker purperrood en behouden deze kleur ook ’s winters. De oudere twijgen en stam van deze Acer davidii bezitten de opvallende grijswitte lengtestrepen. Het mooie donkergroene blad is minder duidelijk gelobd dan andere Esdoorn soorten en is aan de onderzijde langs de nerven behaard. In herfst geeft deze Chinese esdoorn een prachtige herfstverkleuring weer en veranderd het blad in prachtige tinten geel, oranje en rood. In de maand mei bloeit de Acer davidii met lichtgele hangende, tuilvormige trossen bloemen. Na de bloei vormt deze Esdoorn zijn alom bekende éénvleugelig gevormde vruchten. Omdat de Acer davidii minder geschikt is om in verharding te worden aangeplant beperkt het gebruik zich tot aanplant als solitair in parken en grotere tuinen. Echter ook in groenstroken kan deze sierlijke boom goed tot z’n recht komen. Voor een goede start aanplanten met aanplantgrond en boompalen. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Elke grondsoort. Goed om te weten: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Blauwspar (Picea pungens ‘Blue mountain’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer davidii mei 2024
Wat is de kleur van de Acer davidii?

De bladkleur is Geel, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude beplanting, straatwerk, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Chinese esdoorn?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Acer davidii Chinese esdoorn bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Chinese esdoorn moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Acer davidii aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, puin en grind, worteldoek, oude wortels, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie