Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-bestellen-bezorgen

Blauwspar online bestellen

De Blauwspar goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform check je veel nuttige informatie over deze Blauwspar. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Grijs. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Dit type Blauwspar is al te bestellen vanaf €1,20.

Naam boomBlauwspar
Latijnse naamPicea pungens
Vanafprijs€1,20
KleurenBlauw, Grijs
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Blauwspar (Picea pungens) laten thuisbezorgen (mei 2024)

De Picea pungens is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Blauwspar het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwspar Picea pungens online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Blaasspirea.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens (Blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Blauwspar voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Blauwspar Picea pungens plant je het beste in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Blauwspar goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht soorten Picea pungensBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Picea pungens Blauwspar thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Blauwspar eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boomband en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Picea pungens aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige bomenspecialist. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet vrij zijn van puin en grind, stronken, oude wortels, bekabeling, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie