Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bloesemboom-bestellen-bezorgen

Bloesemboom online bestellen

De Bloesemboom goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform bekijk je veel praktische info over deze Bloesemboom. Of bestel direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Bruin, Groen, Paars. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Bloesemboom kan je al laten bezorgen vanaf €98,95.

Naam boomBloesemboom
Latijnse naamPaulownia Tomentosa
Verkoopprijs v.a.€98,95
KleurenBruin, Groen, Paars
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Bloesemboom (Paulownia Tomentosa) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Paulownia Tomentosa is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Bloesemboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Bloesemboom Paulownia Tomentosa online bestellen kan. Of bekijk meer over de Blauwspar.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Paulownia Tomentosa (Bloesemboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Bloesemboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, groeiwijze, bewatering, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Bloesemboom Paulownia Tomentosa is aan te planten in Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Bloesemboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Paulownia TomentosaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Paulownia Tomentosa Bloesemboom thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Bloesemboom zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals tuinpalen of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Paulownia Tomentosa aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, puin en grind, stronken, straatwerk, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie