Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

buxus-bestellen-bezorgen

Buxus online bestellen

De Buxus voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je veel nuttige informatie over deze Buxus. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit, Zwart. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 100 cm. Dit type Buxus is al te koop voor €1,95.

Naam boomBuxus
Latijnse naamBuxus
Verkoopprijs v.a.€1,95
KleurGeel, Groen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdMei

Buxus (Buxus) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Buxus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, zorgen voor zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Buxus iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Buxus Buxus kunt kunt vinden. Zie ook meer informatie over de Bramenstruik.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Buxus (Buxus) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Buxus gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Een Buxus Buxus kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden adviseren wij om extra water te geven.

Buxus goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht soorten BuxusBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Buxus Buxus in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Buxus zonder gedoe laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boom palenboor en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Buxus aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame bomenspecialist. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de aanplantplek moet vrij zijn van worteldoek, straatwerk, oude wortels, bekabeling, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie