Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dakboom-bestellen-bezorgen

Dakboom online bestellen

De Dakboom voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Dakboom. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Dit type Dakboom kan je al laten bezorgen vanaf €273,75.

Naam boomDakboom
Latijnse naamDakboom
Vanafprijs€273,75
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Dakboom (Dakboom) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Dakboom is een echte eyecatcher. Bomen geven verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Dakboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dakboom Dakboom kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Coniferen.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Dakboom (Dakboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Dakboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, tegelwerk, wortels, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Dakboom Dakboom plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden raden we aan extra water te geven.

Dakboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten DakbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Dakboom Dakboom thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Dakboom moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals binddraad en bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Dakboom aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren bomenspecialist. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie