Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergfruitbomen-bestellen-bezorgen

Dwergfruitboom online bestellen

De Dwergfruitboom goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je veel nuttige informatie over deze Dwergfruitboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 100 cm. Dit type Dwergfruitboom is te koop voor prijzen v.a. €33,75.

Naam boomDwergfruitboom
Latijnse naamDwergfruitbomen
Prijsindicatie€33,75
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dwergfruitboom (Dwergfruitbomen) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Dwergfruitbomen zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Dwergfruitboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergfruitboom Dwergfruitbomen online kan kopen. Of bekijk alles over de Druivenstruik.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Dwergfruitbomen (Dwergfruitboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Dwergfruitboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Dwergfruitboom Dwergfruitbomen plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Dwergfruitboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten DwergfruitbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Dwergfruitbomen Dwergfruitboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Dwergfruitboom lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals set met boompalen of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Dwergfruitbomen aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende boomverzorger. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van oude wortels, straatwerk, puin en grind, stronken, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie