Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

hedera-bestellen-bezorgen

Hedera online bestellen

De Hedera voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform bieden wij uitgebreide informatie over deze Hedera. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Wit, Zwart. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Juli, Augustus. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 150 cm. Deze Hedera is al te koop voor €7,54.

Naam boomHedera
Latijnse naamHedera helix
Vanafprijs€7,54
KleurenGroen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuli, Augustus

Hedera (Hedera helix) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Hedera helix is een echte eyecatcher. Bomen geven een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Hedera het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Hedera Hedera helix kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Glansmispel.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera helix (Hedera) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Hedera plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, bewatering, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Hedera Hedera helix is aan te planten in Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (Juli, Augustus). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om wat aanvullend water bij te geven.

Hedera goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Hedera helixBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Hedera helix Hedera bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Hedera moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals boom palenboor of grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Hedera helix aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, puin en grind, straatwerk, oude wortels, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie