Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

krentenboom-bestellen-bezorgen

Krentenboom online bestellen

De Krentenboom online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina bieden wij handige info over deze Krentenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleur van de boom is Geel, Groen, Rood, Wit, Zwart. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Deze Krentenboom kan je al laten bezorgen vanaf €87,50.

Naam boomKrentenboom
Latijnse naamAmelanchier
Prijsindicatie€87,50
KleurGeel, Groen, Rood, Wit, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Krentenboom (Amelanchier) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Amelanchier is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Krentenboom het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Krentenboom Amelanchier kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Kornoelje.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Amelanchier (Krentenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Krentenboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, bewatering, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Krentenboom Amelanchier is aan te planten in Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Krentenboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht soorten AmelanchierBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Amelanchier Krentenboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Krentenboom moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Amelanchier aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude wortels, worteldoek, puin en grind, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie