Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierhaag-bestellen-bezorgen

Laurierhaag online bestellen

De Laurierhaag goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina tref je veel nuttige informatie over deze Laurierhaag. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Blauw, Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Dit type Laurierhaag is al te koop voor €17,75.

Naam boomLaurierhaag
Latijnse naamPrunus laurocerasus
Vanafprijs€17,75
KleurenBlauw, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenMei

Laurierhaag (Prunus laurocerasus) laten bezorgen in de tuin (mei 2024)

De Prunus laurocerasus is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Laurierhaag een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierhaag Prunus laurocerasus online bestellen kan. Of bekijk alles over de Laurierboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus (Laurierhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Laurierhaag gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, groeiwijze, wortels, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Laurierhaag Prunus laurocerasus kan aangeplant worden in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Laurierhaag goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Prunus laurocerasusBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Prunus laurocerasus Laurierhaag aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Laurierhaag gemakkelijk aan huis laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus laurocerasus aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren tuinman. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, stronken, puin en grind, straatwerk, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie