Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leibomen-bestellen-bezorgen

Leiboom online bestellen

De Leiboom goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel info en tips voor deze Leiboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 450 cm. Dit type Leiboom kan je al laten bezorgen vanaf €136,95.

Naam boomLeiboom
Latijnse naamLei
Prijsindicatie€136,95
KleurGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Leiboom (Leiboom) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Leiboom is tegenwoordig erg populair. Bomen geven schaduwrijke plekken, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Leiboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Leiboom Leiboom online kopen kan. Of bekijk alles over de Laurierhaag.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Leiboom (Leiboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Leiboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, wortels, schaduw, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Leiboom Leiboom kan aangeplant worden in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden raden we aan extra water te geven.

Leiboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Overzicht soorten LeibomenBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Leiboom Leiboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Leiboom moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Leiboom aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde boomexpert. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, oude wortels, worteldoek, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie