Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leipeerboom-pyrus-communis-gieser-wildeman-bestellen-bezorgen

Leipeerboom (Pyrus communis ‘Gieser wildeman’) online bestellen

De Leipeerboom (Pyrus communis ‘Gieser wildeman’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bekijk je veel nuttige informatie over deze Leifruitboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 400 cm. Deze Leipeerboom is te koop voor prijzen v.a. €48,75.

Naam boomLeipeerboom (Pyrus communis ‘Gieser wildeman’)
Latijnse naamPyrus communis Gieser wildeman
CategorieLeifruitboom
Prijsindicatie€48,75
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Leipeerboom (Pyrus communis Gieser wildeman) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Gieser wildeman’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren verkoeling, ecologisch evenwicht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Leifruitboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Leipeerboom Pyrus communis Gieser wildeman kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Maypole’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Gieser wildeman (Leipeerboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Leipeerboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan wortels, schaduw, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Leipeerboom Pyrus communis Gieser wildeman kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Leipeerboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Pyrus communis ‘Gieser wildeman’

Leipeerboom is een goeie aanwinst in uw tuin. De Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’ is een zeer gewaardeerde, rood kokende stoofpeer. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: in de winter of net na de bloei. Knip verticale takken (zgn. loten) weg. In de beginjaren is horizontaal buigen van vruchtdragende takken noodzakelijk. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Zeer geschikt als leiboom. Bewaren: Peren kunt u het beste koel, donker en droog bewaren. Ze zijn gevoelig voor kneuzingen en plekjes, dus behandel ze met zorg. Over de houdbaarheid valt weinig zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de rijpheid van de vrucht. De rijpheid van de peer kunt u controleren door het vruchtvlees naast het steeltje voorzichtig in te drukken. Bij rijpe peren geeft het vruchtvlees dan iets mee. Let op, vooral de zomerrassen rijpen erg snel door. Schoonmaken: Peren moeten voor gebruik altijd even gewassen worden. Stoofpeertjes moet u zoals de naam al zegt stoven. Deze gestoofde peertjes smaken heerlijk met vlees, kip of kaas. Voedingswaarde: Peren bevatten de minste fruitzuren. Daardoor zijn ze aanmerkelijk zoeter dan appelen. Peren zijn erg gezond en door het hoge gehalte aan kalk, kalium en fosfor werken ze vocht- en vet afdrijvend. Goed voor de lijn! De maximale hoogte ligt op ongeveer 400 cm. De groeiwijze is Leivorm. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Maypole’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Gieser wildeman’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Pyrus communis Gieser wildeman?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude wortels, oude beplanting, bekabeling enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Leipeerboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Pyrus communis Gieser wildeman Leipeerboom aan huis laten leveren?

Jij kan zo’n Leipeerboom snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Pyrus communis Gieser wildeman aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, oude wortels, worteldoek, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie