Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Grove den (Pinus sylvestris ‘Watereri’)

grove-den-pinus-sylvestris-watereri-bestellen-bezorgen

Grove den (Pinus sylvestris ‘Watereri’) online bestellen

De Grove den (Pinus sylvestris ‘Watereri’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina bekijk je veel nuttige info over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Grijs. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Dit type Grove den kan jij online kopen vanaf €29,25.

Naam boomGrove den (Pinus sylvestris ‘Watereri’)
Latijnse naamPinus sylvestris Watereri
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€29,25
KleurBlauw, Bruin, Grijs
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei, Juni

Grove den (Pinus sylvestris Watereri) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Pinus sylvestris ‘Watereri’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Naaldboom een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Grove den Pinus sylvestris Watereri online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Beverboom Boomvorm (Magnolia loebneri ‘Merrill’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus sylvestris Watereri (Grove den) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Grove den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als schaduw, groeiwijze, snoeiwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Grove den Pinus sylvestris Watereri is aan te planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Grove den goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Pinus sylvestris ‘Watereri’

De Pinus sylvestris ‘Watereri’ is een traag groeiende dwergconifeer met breed uitgaande groei. Een volwassen ‘Watereri’ kan wel 400cm hoog en 350cm breed worden, maar doet hier enkele tientallen jaren over. De naalden van de ‘Watereri’ zijn grijsblauw tot blauwgroen. De ‘Watereri’ heeft een onregelmatige groeivorm en komt daardoor zowel in groepen als solitair goed tot zijn recht. De ‘Watereri’ is zeer winterhard (tot -25 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Pinus sylvestris ‘Watereri’ is een zeer sterke plant die op elke grond wil groeien, mits deze niet te vochtig en niet te droog is. De ‘Watereri’ gedijt het beste op voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Compact, Opgaand. Samenvatting van de kleur: Blauw, Bruin, Grijs. De groeiperiode is Mei, Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Opmerking: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Beverboom Boomvorm (Magnolia loebneri ‘Merrill’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBreed / verspreid, Compact, Opgaand
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus sylvestris ‘Watereri’ [maandjaar]
In welke kleur komt het blad van de Pinus sylvestris Watereri?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Bruin, Grijs. Hij komt tot bloei in Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet vrij zijn van bekabeling, oude beplanting, stronken, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de beste standplaats voor de Grove den?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Pinus sylvestris Watereri Grove den in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Grove den eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Pinus sylvestris Watereri aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige tuinman. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, puin en grind, bekabeling, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie