Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-pruimenboom-prunus-domestica-mirabelle-de-nancy-bestellen-bezorgen

Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’) online bestellen

De Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij handige info over deze Patio-fruitboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met behulp van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 150 cm. Deze Patio pruimenboom is al te koop voor €20,25.

Naam boomPatio pruimenboom (Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’)
Latijnse naamPrunus domestica Mirabelle de Nancy
CategoriePatio-fruitboom
Prijsindicatie€20,25
KleurWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Patio pruimenboom (Prunus domestica Mirabelle de Nancy) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Patio-fruitboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Patio pruimenboom Prunus domestica Mirabelle de Nancy kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Slangebastesdoorn (Acer pensylvanicum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus domestica Mirabelle de Nancy (Patio pruimenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Patio pruimenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals wortels, tegelwerk, schaduw, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Patio pruimenboom Prunus domestica Mirabelle de Nancy kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Patio pruimenboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’

Deze mooie patio pruimenboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’ is een erg lekkere en stevige pruim. De pit laat gemakkelijk los. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: na de pluk snoeien. Zorg voor voldoende belichting in de basis. In het begin is het horizontaal buigen van vruchtdragende takken gewenst. Bemesting: pruimen houden van kalkrijke, voedzame en niet te natte grond. Geef een matige hoeveelheid organische meststof. Matige groeier en erg vruchtbaar. Bewaren: Pruimen zijn niet erg lang houdbaar. Bewaar ze drie à vier dagen op een koele plaats of vier tot zes dagen in de koelkast. Eet ze zo snel mogelijk als ze eenmaal rijp zijn, want een rijpe pruim rot snel weg. Hele verse pruimen kunt u prima invriezen. U kunt ze het beste invriezen als moes. Hiervoor ontvelt u de vruchten, vervolgens ontpit u ze en kookt u ze met een bodempje water tot moes. Voeg suiker naar smaak toe. Deze moes kan vervolgens in een verpakking naar keuze gewoon in de diepvries. Schoonmaken: Aan pruimen valt niet zoveel schoon te maken. Was ze alleen even onder (niet te koud) water en eet ze daarna lekker uit de hand. Consumptie: Let er op dat de vruchten er gaaf en niet gekneusd uitzien. Pruimen zijn alleen lekker als ze voldoende rijp zijn. Over het algemeen zijn ze zoet en sappig. De meeste pruimensoorten worden donkerder van kleur naarmate ze rijper worden. Pruimen zijn lekker om zo uit de hand te eten, maar kunnen ook prima verwerkt worden in jam, fruitsalade, smoothie, desserts en pannenkoeken. Voedingswaarde: De pruim is niet alleen lekker, maar ook uitermate gezond. Hoewel pruimen er bij de meeste mensen niet bekend om staan, bevatten ze heel veel antioxidanten. Pruimen zijn zeer vezelrijk en werken daardoor goed tegen constipatie en bevorderen een gezonde stoelgang. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Patio. Samenvatting van de kleur: Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Tip: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Slangebastesdoorn (Acer pensylvanicum).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Prunus domestica Mirabelle de Nancy?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. Het blad bloeit op in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen oude wortels, oude beplanting, worteldoek, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Patio pruimenboom?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Prunus domestica Mirabelle de Nancy Patio pruimenboom aan huis laten leveren?

Je kunt deze Patio pruimenboom lekker makkelijk thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus domestica Mirabelle de Nancy aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomexpert. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet vrij zijn van oude wortels, worteldoek, stronken, straatwerk, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie