Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kweepeer-cydonia-oblonga-vranja-bestellen-bezorgen

Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Vranja’) online bestellen

De Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Vranja’) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website tonen wij uitgebreide info over deze Perenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Juni. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Dit type Kweepeer kan jij online kopen vanaf €28,95.

Naam boomKweepeer (Cydonia oblonga ‘Vranja’)
Latijnse naamCydonia oblonga Vranja
CategoriePerenboom
Vanafprijs€28,95
KleurGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Kweepeer (Cydonia oblonga Vranja) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Cydonia oblonga ‘Vranja’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven verkoeling, ze beperken wateroverlast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Perenboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kweepeer Cydonia oblonga Vranja kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Olijfwilg op stam (Elaeagnus ebbingei).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cydonia oblonga Vranja (Kweepeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Kweepeer gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, schaduw, bewatering, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Kweepeer Cydonia oblonga Vranja kan je volgens de kweker planten in Humus, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om de kluit extra nat te houden.

Kweepeer goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Cydonia oblonga ‘Vranja’

De Cydonia oblonga ‘Vranja’ is een matig tot sterke groeier welke van struik uitgroeit tot een kleine boom met een brede, dichte ronde kroon. Het donkergroene uitgelopen blad is van de onderzijde wit viltig en verkleurt in de herfst naar prachtig geel. Rond mei verschijnen er grote lichtroze bloemen aan deze Kweepeer. Na de bloei vormen zich aan de Cydonia oblonga ‘Vranja’ grote, gele peervormige vruchten welke rond september al geplukt kunnen worden. De vruchten van deze Kweepeer hebben een zeer goede smaak en kunnen worden gebruikt voor jam, compote, sap, wijn en likeur of haal de vruchten in huis en leg ze op een mooie schaal, ze verspreiden een heerlijke geur! De Cydonia oblonga ‘Vranja’ houdt van een standplaats in de zon of halfschaduw en verdraagt een temperatuur tot wel -25 °C. Gebruik bij het planten Aanplantgrond en bij de half en hoogstam is het goed om een boompaal te plaatsen De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Humus, Voedzaam. Let op: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Olijfwilg op stam (Elaeagnus ebbingei).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondHumus, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cydonia oblonga ‘Vranja’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Cydonia oblonga Vranja?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is Juni. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, puin, straatwerk, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Humus, Voedzaam.

Wat is een geschikte standplaats voor de Kweepeer?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduwvorming en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Cydonia oblonga Vranja Kweepeer bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Kweepeer probleemloos laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Cydonia oblonga Vranja aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren boomverzorger. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet vrij zijn van straatwerk, puin en grind, worteldoek, bekabeling, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie