Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-conference-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Conference’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Conference’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijkingssite check je handige info over deze Perenboom. Of bestel direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Deze Perenboom is al te bestellen vanaf €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Conference’)
Latijnse naamPyrus communis Conference
CategoriePerenboom
Prijsindicatie€17,50
KleurBruin, Geel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Conference) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Conference’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven verkoeling, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Perenboom iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Conference kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Conference (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Perenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, bewatering, tegelwerk, wortels.

 4. De aanplanting

  Een Perenboom Pyrus communis Conference kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de kluit nat te houden. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Perenboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Pyrus communis ‘Conference’

De Pyrus communis ‘Conference’ is een perenboom die in het voorjaar bloeit met witte bloemen. Deze Pyrus communis ‘Conference’ is een zelfbestuiver maar met kruisbestuiving krijg je meer en betere vruchten. Een aantal fruitbomen die geschikt zijn voor de bestuiving zijn ‘Doyenné de Comice’, ‘Gieser Wildeman’ en ‘Triomphe de Vienne’. De sappig zoete handperen van deze perenboom kunnen worden geplukt vanaf half september en zijn te eten tot eind november. Snoei de kroon na de oogst mooi open maar laat wel voldoende oude takken zitten voor het volgende seizoen, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. De Pyrus communis ‘Conference’ word geleverd als struik, halfstam, hoogstam en als leifruitboom. Plaats bij de halfstam, hoogstam en leifruitbomen een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Japanse sierkers op stam (Prunus subhirtella ‘Autumnalis Rosea’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Conference’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Pyrus communis Conference?

De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet vrij zijn van puin, oude wortels, straatwerk, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Perenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Pyrus communis Conference Perenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Perenboom zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals boom palenboor of grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus communis Conference aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame bomenspecialist. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, worteldoek, oude wortels, puin en grind, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie