Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Redcats’)

zuil-appelboom-malus-domestica-redcats-bestellen-bezorgen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Redcats’) online bestellen

De Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Redcats’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel praktische info over deze Zuilboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 150 cm. Dit type Zuil-appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €29,75.

Naam boomZuil-appelboom (Malus domestica ‘Redcats’)
Latijnse naamMalus domestica Redcats
CategorieZuilboom
Vanafprijs€29,75
KleurRoze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April

Zuil-appelboom (Malus domestica Redcats) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Redcats’ is een echte eyecatcher. Bomen geven verkoeling, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Zuilboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zuil-appelboom Malus domestica Redcats kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Krentenboom op stam (Amelanchier lamarckii).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Redcats (Zuil-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Zuil-appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan groeiwijze, tegelwerk, schaduw, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  De Zuil-appelboom Malus domestica Redcats kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Met name in het bloeiseizoen (Maart, April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt aangeraden om de boom wat extra water te geven.

Zuil-appelboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Malus domestica ‘Redcats’

De Malus domestica ‘Redcats’ is een uniek ballerinaboompje met dieprode zoete tot zachtzure appels. Dit leuke kleine appelboompje groeit enkele centimeters per jaar en geeft echte vruchten. De boom maakt bijna geen zijtakken en wordt daardoor niet breed. De appels groeien direct aan de stam. Bestuiving: kruisbestuiving met bijv. ‘Bolero’, ‘Greencats’, ‘Polka’, ‘Kordona’ of ‘McIntosh’. Geschikt voor balkon en terras, maar kan ook in de volle grond geplaatst worden. Snoeien is bijna niet nodig. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 150 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand, Zuilvormig. Qua kleuren zie je voornamelijk Roze. Het groeiseizoen is in Maart, April. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Let op: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Krentenboom op stam (Amelanchier lamarckii).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Redcats’ [maandjaar]
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Redcats?

De kleur van het blad is Roze. De bloeitijd is Maart, April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, oude beplanting, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Zuil-appelboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en doorschietende wortels.

Kan ik de Malus domestica Redcats Zuil-appelboom thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Zuil-appelboom makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Malus domestica Redcats aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plantplaats dient vrij te zijn van puin en grind, straatwerk, oude wortels, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie