Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amberboom-bestellen-bezorgen

Amberboom online bestellen

De Amberboom goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform lees je handige informatie over deze Amberboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Deze Amberboom is al te bestellen vanaf €115,50.

Naam boomAmberboom
Latijnse naamLiquidambar
Vanafprijs€115,50
KleurBruin, Geel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw
BloeitijdApril, Mei

Amberboom (Liquidambar) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Liquidambar is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Amberboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Amberboom Liquidambar online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Amandelboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liquidambar (Amberboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Amberboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, wortels, snoeiwerk, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Amberboom Liquidambar kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit nat te houden. Met name in de groeimaanden (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Amberboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Overzicht soorten LiquidambarBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Liquidambar Amberboom thuis laten leveren?

Je kunt deze Amberboom eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals set met boompalen en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Liquidambar aanbieding bezorgd en geplant door een professionele bomenspecialist. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, straatwerk, bekabeling, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie