Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Over Ons

Bomen zijn prachtig. Althans, dat vinden wij. Sinds 2021 is de website www.bomenbezorgen.nl er voor iedereen die meer wil weten over bomen en tuinplanten. Op dit platform kun je veel informatie vinden over de verschillende soorten bomen en kan jij direct een bestelling plaatsen bij een van de aangesloten tuincentrums en online bomen specialisten.

Wie zijn wij

De website bomenbezorgen.nl wordt geëxploiteerd door een aantal enthousiaste tuinliefhebbers met een passie voor tuinieren en online marketing. Het samenbrengen van deze twee werelden resulteerde in deze mooie vergelijkingswebsite van planten, bomen, tuinwinkels en hoveniers. Ons team blogt ook regelmatig over interessante ontwikkelingen. Heb jij vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat doen wij

Wij maken informatie over bomen inzichtelijk, transparant en vindbaar. Door middel van onze vergelijker kun je eenvoudig meer informatie vinden over verschillende soorten bomen. Zo bekijk je aspecten zoals prijs, bloeiperiode, grootte, kleur, verzorging, vruchten en geur. Je leest per boom verschillende tips zoals ideale standplaats, lichtgevoeligheid, ruimte, grondsoort en andere onderhoudsadviezen. Verder kun je bij onze aangesloten partner tuinwinkels en boomspeciaalzaken direct een bestelling plaatsen. Overal in Nederland worden de bomen thuisbezorgd tot in de tuin. Zo hoef je zelf niet meer te slepen met die zware bomen. Eventueel kun je ook gebruik maken van de aanplantservice. De boom wordt dan geleverd aan huis en voor jou in de grond gezet.

Bomenbezorgen.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
Info@bomenbezorgen.nl