Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kersenboom-bestellen-bezorgen

Kersenboom online bestellen

De Kersenboom gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina tref je veel praktische info over deze Kersenboom. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Dit type Kersenboom is te koop voor prijzen v.a. €43,50.

Naam boomKersenboom
Latijnse naamPrunus avium
Prijsindicatie€43,50
KleurWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Kersenboom (Prunus avium) thuis bezorgen (juni 2024)

De Prunus avium zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Kersenboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kersenboom Prunus avium online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Kastanjeboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium (Kersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Kersenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, groeiwijze, wortels, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Kersenboom Prunus avium is aan te planten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Met name in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Kersenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Prunus aviumBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Prunus avium Kersenboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Kersenboom snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals binddraad of bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus avium aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende boomspecialist. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, puin en grind, oude wortels, straatwerk, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie