Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

olijfboom-bestellen-bezorgen

Olijfboom online bestellen

De Olijfboom direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij uitgebreide info over deze Olijfboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Blauw, Bruin, Groen, Wit, Zwart. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Olijfboom kan jij online kopen vanaf €653,50.

Naam boomOlijfboom
Latijnse naamOlea europaea
Verkoopprijs v.a.€653,50
KleurBlauw, Bruin, Groen, Wit, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Olijfboom (Olea europaea) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Olea europaea geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven verkoeling, zorgen voor zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Olijfboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Olijfboom Olea europaea online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Notenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Olea europaea (Olijfboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Olijfboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, wortels, groeiwijze, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Een Olijfboom Olea europaea kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Met name in de groeiperiode (Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode is het verstandig om extra water te geven.

Olijfboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht alle OlijfbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Olea europaea Olijfboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Olijfboom eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boomband of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Olea europaea aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet vrij zijn van bekabeling, straatwerk, stronken, oude wortels, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie