Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

palmboom-bestellen-bezorgen

Palmboom online bestellen

De Palmboom goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina vind je veel nuttige informatie over deze Palmboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April tot Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Palmboom is al te bestellen vanaf €29,95.

Naam boomPalmboom
Latijnse naamArecaceae
Verkoopprijs v.a.€29,95
KleurenGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril tot Juni

Palmboom (Arecaceae) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Arecaceae is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Palmboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Palmboom Arecaceae online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Olijfwilg.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Arecaceae (Palmboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Palmboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Palmboom Arecaceae kan men aanplanten in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in het groeiseizoen (April tot Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Palmboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht alle palmbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Arecaceae Palmboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Palmboom makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Arecaceae aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, worteldoek, puin en grind, stronken, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie