Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

palmboom-trachycarpus-fortunei-bestellen-bezorgen

Palmboom (Trachycarpus fortunei) online bestellen

De Palmboom (Trachycarpus fortunei) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website check je veel nuttige informatie over deze Palmboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Blauw, Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Dit type Palmboom kan je al laten bezorgen vanaf €12,25.

Naam boomPalmboom (Trachycarpus fortunei)
Latijnse naamTrachycarpus fortunei
CategoriePalmboom
Verkoopprijs v.a.€12,25
KleurenBlauw, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Palmboom (Trachycarpus fortunei) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Trachycarpus fortunei is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Palmboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Palmboom Trachycarpus fortunei online bestellen kan. Of bekijk meer over de Krentenboom (Amelanchier laevis ‘Ballerina’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Trachycarpus fortunei (Palmboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Palmboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Palmboom Trachycarpus fortunei kan men aanplanten in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Palmboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Trachycarpus fortunei

De Trachycarpus fortunei is de meest bekende palmboom in ons land. De Trachycarpus fortunei is een palmsoort, die temperaturen tot -18 graden kan verdragen. Bij temperaturen vanaf -10 graden Celsius wordt aangeraden de wortels en de palm zelf af te dekken. De Trachycarpus fortunei groeit het best in de volle grond. Palmbomen in een pot moeten s’ winters binnen gezet worden. Als de tuin geen beschutte plaats geeft tegen de wind, bevelen we sterk de Trachycarpus wagnerianus aan als alternatief. Bij het aanplanten (zowel in pot als in de tuin) kunt u het beste Potgrond mediterraan en palm toevoegen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw, Groen. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Palmboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Krentenboom (Amelanchier laevis ‘Ballerina’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Trachycarpus fortunei februari 2024
In welke kleur komt het blad van de Trachycarpus fortunei?

De bladkleur is Blauw, Groen. De boom groeit in April, Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, stronken, oude beplanting, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Palmboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Trachycarpus fortunei Palmboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Palmboom lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en extra’s zoals boom palenboor en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Trachycarpus fortunei aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, oude wortels, worteldoek, straatwerk, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie