Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

palmboom-trachycarpus-wagnerianus-bestellen-bezorgen

Palmboom (Trachycarpus wagnerianus) online bestellen

De Palmboom (Trachycarpus wagnerianus) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina tonen wij veel nuttige informatie over deze Palmboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April tot Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Dit type Palmboom kan jij online kopen vanaf €29,95.

Naam boomPalmboom (Trachycarpus wagnerianus)
Latijnse naamTrachycarpus wagnerianus
CategoriePalmboom
Prijsindicatie€29,95
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril tot Juni

Palmboom (Trachycarpus wagnerianus) bezorgen aan huis (april 2024)

De Trachycarpus wagnerianus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Palmboom het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Palmboom Trachycarpus wagnerianus online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Framboos (Rubus idaeus ‘Malling Promise’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Trachycarpus wagnerianus (Palmboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Palmboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, wortels, bewatering, schaduw.

 4. De aanplanting

  De Palmboom Trachycarpus wagnerianus kan men aanplanten in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (April tot Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om extra water te geven.

Palmboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Trachycarpus wagnerianus

De Trachycarpus wagnerianus is de meest winterharde palmboom en heeft daarnaast korte stevige bladeren waardoor hij ook in een kleine tuin kan staan. De Trachycarpus wagnerianus kan tegen -20 graden Celsius. Bij -10 graden Celsius wordt aangeraden de wortels en de palm zelf afdekken. De Trachycarpus wagnerianus groeit het best in de tuin. Als u de palm in een pot plaatst, moet deze s’ winters binnen gezet worden. Bij het aanplanten (zowel in pot als in de tuin) kunt u het beste Potgrond mediterraan en palm toevoegen. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. De kleur van het blad is Groen. De bloeiperiode is April tot Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Let op: deze Palmboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Framboos (Rubus idaeus ‘Malling Promise’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Trachycarpus wagnerianus april 2024
Wat is de kleur van de Trachycarpus wagnerianus?

De kleur van het blad is Groen. De boom groeit in April tot Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, bekabeling, stronken, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Palmboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Trachycarpus wagnerianus Palmboom thuis laten leveren?

Jij kan een Palmboom makkelijk en snel thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Trachycarpus wagnerianus aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren tuinman. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van straatwerk, worteldoek, oude wortels, bekabeling, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie