Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-bestellen-bezorgen

Perzikboom online bestellen

De Perzikboom gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je veel info en tips voor deze Perzikboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Rood, Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Perzikboom is te koop voor prijzen v.a. €26,95.

Naam boomPerzikboom
Latijnse naamPrunus persica
Vanafprijs€26,95
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Perzikboom (Prunus persica) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Prunus persica zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Perzikboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom Prunus persica online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Perenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica (Perzikboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Perzikboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, bewatering, snoeiwerk, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Een Perzikboom Prunus persica kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in het groeiseizoen (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Perzikboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht met PerzikbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Prunus persica Perzikboom thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Perzikboom snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Prunus persica aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende tuinman. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, bekabeling, puin en grind, oude wortels, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie