Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vijgenboom-bestellen-bezorgen

Vijgenboom online bestellen

De Vijgenboom direct online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina vind je veel nuttige informatie over deze Vijgenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April tot Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Dit type Vijgenboom kan je al laten bezorgen vanaf €434,75.

Naam boomVijgenboom
Latijnse naamFicus carica
Verkoopprijs v.a.€434,75
KleurenGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril tot Mei

Vijgenboom (Ficus carica) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Ficus carica is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Vijgenboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Vijgenboom Ficus carica kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Vederesdoorn.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ficus carica (Vijgenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Vijgenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Vijgenboom Ficus carica plant je het beste in Alle, Humus, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (April tot Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Vijgenboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Soorten VijgenbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Ficus carica Vijgenboom thuis laten leveren?

Jij kan een Vijgenboom snel en voordelig laten leveren aan huis. Via internet bestel je diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Ficus carica aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele bomenspecialist. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen puin en grind, straatwerk, bekabeling, oude wortels, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie