Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

grijze-streepjesbast-esdoorn-acer-rufinerve-bestellen-bezorgen

Grijze streepjesbast esdoorn (Acer rufinerve) online bestellen

De Grijze streepjesbast esdoorn (Acer rufinerve) online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform tref je informatie en eigenschappen van deze Acer boom. Of bestel direct bij een van onze partners. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Deze Grijze streepjesbast esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €69,25.

Naam boomGrijze streepjesbast esdoorn (Acer rufinerve)
Latijnse naamAcer rufinerve
CategorieAcer boom
Verkoopprijs v.a.€69,25
KleurGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Grijze streepjesbast esdoorn (Acer rufinerve) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer rufinerve is een echte eyecatcher. Bomen geven koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Acer boom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Grijze streepjesbast esdoorn Acer rufinerve kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Dak-honingboom (Sophora japonica dakboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer rufinerve (Grijze streepjesbast esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Grijze streepjesbast esdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, tegelwerk, schaduw, bewatering.

 4. De aanplanting

  De Grijze streepjesbast esdoorn Acer rufinerve plant je het beste in Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseren wij om wat aanvullend water bij te geven.

Grijze streepjesbast esdoorn goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Acer rufinerve

De Acer rufinerve is een bladverliezende boom. Gebogen takken met groene en witte strepen. De gelobde, donkergroene bladeren worden in de herfst helder rood en oranje. Bij het aanplanten Aanplantgrond toevoegen. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Afhangend, Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dak-honingboom (Sophora japonica dakboom).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormAfhangend, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer rufinerve april 2024
Wat is de kleur van de Acer rufinerve?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, bekabeling, stronken, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kleigrond, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Grijze streepjesbast esdoorn?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Acer rufinerve Grijze streepjesbast esdoorn thuis laten leveren?

Jij kan deze Grijze streepjesbast esdoorn snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Acer rufinerve aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame boomverzorger. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder puin en grind, oude wortels, bekabeling, stronken, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie