Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vederesdoorn-acer-negundo-aureomarginatum-bestellen-bezorgen

Vederesdoorn (Acer negundo ‘Aureomarginatum’) online bestellen

De Vederesdoorn (Acer negundo ‘Aureomarginatum’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal bieden wij veel praktische informatie over deze Acer boom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Rood, Roze. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April. De uiteindelijke hoogte is 700 cm. Deze Vederesdoorn kan jij online kopen vanaf €23,95.

Naam boomVederesdoorn (Acer negundo ‘Aureomarginatum’)
Latijnse naamAcer negundo Aureomarginatum
CategorieAcer boom
Vanafprijs€23,95
KleurenRood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Vederesdoorn (Acer negundo Aureomarginatum) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer negundo ‘Aureomarginatum’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Acer boom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Vederesdoorn Acer negundo Aureomarginatum online kan kopen. Of bekijk alles over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Olympiade’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer negundo Aureomarginatum (Vederesdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Vederesdoorn gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als schaduw, tegelwerk, wortels, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Vederesdoorn Acer negundo Aureomarginatum kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om genoeg water te geven. Vooral in de bloeiperiode (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Vederesdoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Acer negundo ‘Aureomarginatum’

De Acer negundo ‘Aureomarginatum’, ook bekend als Vederesdoorn, is een breed uitgroeiende plant. In tegenstelling tot de meeste Acers, groeien de negundo soorten vrij snel. 5 jaar na aankoop kan deze plant dan ook al zo’n 4 meter hoog zijn. De maximale hoogte die deze plant bereikt is zo´n 7 meter. Dit maakt de plant een mooie blikvanger in de wat grotere border of tuin. De samengestelde bladeren van deze plant zijn donkergroen met een crèmegele rand. In de herfst verkleurd het blad naar lichtgeel en valt vervolgens af. In het voorjaar bloeit de plant met roze bloemen, die weinig opvallen. De plant haalt zijn sierwaarde dus echt uit het bijzondere blad. De Acer negundo ‘Aureomarginatum’ is goed winterhard en behoeft weinig verzorging. Een zonnige tot halfschaduw plaats heeft de voorkeur. De bodem mag droog tot nat zijn, dit kan deze plant goed verdragen. Bij het planten is het raadzaam om tuinturf te gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 700 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Rood, Roze. De bloeiperiode is April. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Olympiade’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Acer negundo ‘Aureomarginatum’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer negundo Aureomarginatum?

De bladkleur is Rood, Roze. De groeiperiode is April. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, stronken, oude beplanting, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Wat is de beste standplaats voor de Vederesdoorn?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Acer negundo Aureomarginatum Vederesdoorn aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Vederesdoorn snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals set met boompalen of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Acer negundo Aureomarginatum aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, bekabeling, straatwerk, oude wortels, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie