Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beukenboom-bestellen-bezorgen

Beukenboom online bestellen

De Beukenboom goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je handige informatie over deze Beukenboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Met de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April tot Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Deze Beukenboom is al te koop voor €224,95.

Naam boomBeukenboom
Latijnse naamFagus sylvatica
Vanafprijs€224,95
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril tot Mei

Beukenboom (Fagus sylvatica) thuis bezorgen (februari 2024)

De Fagus sylvatica is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Beukenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Beukenboom Fagus sylvatica online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Bessenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica (Beukenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Beukenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals wortels, snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  De Beukenboom Fagus sylvatica kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het van levensbelang om genoeg water te geven. Met name in de groeimaanden (April tot Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Beukenboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten Fagus sylvaticaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Fagus sylvatica Beukenboom thuis laten leveren?

Je kunt een Beukenboom moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Fagus sylvatica aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren tuinman. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, puin en grind, stronken, worteldoek, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie