Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

schijnbeuk-nothofagus-antarctica-bestellen-bezorgen

Schijnbeuk (Nothofagus antarctica) online bestellen

De Schijnbeuk (Nothofagus antarctica) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite bekijk je uitgebreide informatie over deze Beukenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Schijnbeuk is al te koop voor €103,50.

Naam boomSchijnbeuk (Nothofagus antarctica)
Latijnse naamNothofagus antarctica
CategorieBeukenboom
Vanafprijs€103,50
KleurenGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Schijnbeuk (Nothofagus antarctica) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Nothofagus antarctica zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Beukenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Schijnbeuk Nothofagus antarctica online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Gele framboos (Rubus idaeus ‘Solu Yellow’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Nothofagus antarctica (Schijnbeuk) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Schijnbeuk voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  De Schijnbeuk Nothofagus antarctica kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om extra water te geven.

Schijnbeuk goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Nothofagus antarctica

De Nothofagus antarctica is een bladverliezende, breed kegelvormige boom, soms met een aantal hoofdstammen. Volledig winterhard. Heeft kleine, ovale, donkergroene bladeren die in de herfst geel verkleuren. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand, Zuilvormig. Samenvatting van de kleur: Groen. De groeiperiode is April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Let op: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Gele framboos (Rubus idaeus ‘Solu Yellow’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Nothofagus antarctica april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Nothofagus antarctica?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. De groeiperiode is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet vrij zijn van oude beplanting, stronken, straatwerk, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Schijnbeuk?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Nothofagus antarctica Schijnbeuk thuis laten bezorgen?

Jij kan een Schijnbeuk snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Nothofagus antarctica aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren boomspecialist. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van puin en grind, stronken, straatwerk, worteldoek, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie