Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gouden-regen-laburnum-watereri-vossii-bestellen-bezorgen

Gouden regen (Laburnum watereri ‘Vossii’) online bestellen

De Gouden regen (Laburnum watereri ‘Vossii’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel praktische info over deze Bloesemboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Deze Gouden regen kan jij online kopen vanaf €38,25.

Naam boomGouden regen (Laburnum watereri ‘Vossii’)
Latijnse naamLaburnum watereri Vossii
CategorieBloesemboom
Vanafprijs€38,25
KleurGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Gouden regen (Laburnum watereri Vossii) thuis bezorgen (april 2024)

De Laburnum watereri ‘Vossii’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Bloesemboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Gouden regen Laburnum watereri Vossii online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Amandelboom (Prunus dulcis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Laburnum watereri Vossii (Gouden regen) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Gouden regen voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan tegelwerk, bewatering, groeiwijze, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Gouden regen Laburnum watereri Vossii is aan te planten in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om genoeg water te geven. Met name in het groeiseizoen (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Gouden regen goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Laburnum watereri ‘Vossii’

De gouden regen (Laburnum watereri ‘Vossii’) heeft gele, geurende trossen bloemen en een fris gekleurde bast. De gouden regen (Laburnum watereri ‘Vossii’) kan op bijna elke plek staan, maar hij houdt niet van een natte grond. Snoeien kunt u beter niet doen bij de gouden regen want hierdoor treedt snel rotting op. Na de bloei krijgt de boom peulen die wel giftig zijn. Plaats bij deze goudenregen een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen. De groeiperiode is Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Elke grondsoort. Opmerking: deze Bloesemboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Amandelboom (Prunus dulcis).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Laburnum watereri ‘Vossii’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Laburnum watereri Vossii?

De bladkleur is Geel, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, worteldoek, grind, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Gouden regen?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar bladverlies en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Laburnum watereri Vossii Gouden regen bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Gouden regen makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals binddraad en grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Laburnum watereri Vossii aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele hovenier. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, worteldoek, stronken, puin en grind, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie