Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bolbomen-bestellen-bezorgen

Bolboom online bestellen

De Bolboom eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker lees je veel nuttige informatie over deze Bolboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Bolboom kan je al laten bezorgen vanaf €103,95.

Naam boomBolboom
Latijnse naamCatalpa bignonioides
Verkoopprijs v.a.€103,95
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Bolboom (Catalpa bignonioides) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Catalpa bignonioides is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Bolboom het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Bolboom Catalpa bignonioides online kopen kan. Of bekijk alles over de Bloesemboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Catalpa bignonioides (Bolboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Bolboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, groeiwijze, wortels, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Bolboom Catalpa bignonioides plant je het beste in Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Met name in de bloeimaanden (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Bolboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Catalpa bignonioidesBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Catalpa bignonioides Bolboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Bolboom zonder gedoe aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals set met boompalen of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Catalpa bignonioides aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plantplaats dient vrij te zijn van worteldoek, puin en grind, bekabeling, oude wortels, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie