Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bolamberboom-op-stam-liquidambar-styraciflua-gum-ball-bestellen-bezorgen

Bolamberboom op stam (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’) online bestellen

De Bolamberboom op stam (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform tref je veel informatie en verzorgingstips voor deze Bolbomen. Of bestel direct bij een van onze partners. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Bolamberboom op stam is al te koop voor €103,95.

Naam boomBolamberboom op stam (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’)
Latijnse naamLiquidambar styraciflua Gum Ball
CategorieBolbomen
Verkoopprijs v.a.€103,95
KleurGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Bolamberboom op stam (Liquidambar styraciflua Gum Ball) bezorgen aan huis (april 2024)

De Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Bolbomen het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Bolamberboom op stam Liquidambar styraciflua Gum Ball online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Dwergmoerbei (Morus rotundiloba ‘Mojo berry’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liquidambar styraciflua Gum Ball (Bolamberboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Bolamberboom op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, schaduw, wortels, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Bolamberboom op stam Liquidambar styraciflua Gum Ball kunt u aanplanten in Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode adviseren wij om de kluit extra nat te houden.

Bolamberboom op stam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’

De bolamberboom op stam (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’) heeft een compacte, bolvormige kroon. Opvallend aan de bolamberboom (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’) is de prachtige stam die bezet is met kurklijsten. Het groene blad verkleurd in de herfst van geel naar rood en blijft in verhouding met andere soorten lang aan de boom zitten. De bloeiwijze is niet erg opvallend maar na de bloei ontstaan er groene stekelige vruchten. Deze bol amberboom op stam (Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’) doet het op iedere vochthoudende grond maar staat het liefst op een licht zure grond. De bolamberboom kan het hele jaar in vorm gesnoeid worden. Plaats een boompaal bij de bolamberboom en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen. Deze boom bloeit met name in April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond. Belangrijk: deze Bolbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Dwergmoerbei (Morus rotundiloba ‘Mojo berry’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBolvormig, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Liquidambar styraciflua ‘Gum Ball’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Liquidambar styraciflua Gum Ball?

De bladkleur is Geel, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek dient vrij te zijn van grind, oude beplanting, bekabeling, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond, Vochthoudende, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Bolamberboom op stam?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let ook goed op de schutting: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Liquidambar styraciflua Gum Ball Bolamberboom op stam thuis laten leveren?

Je kunt de Bolamberboom op stam probleemloos aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Liquidambar styraciflua Gum Ball aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde tuinman. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, bekabeling, oude wortels, straatwerk, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie