Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bolesdoorn-op-stam-acer-platanoides-golden-globe-bestellen-bezorgen

Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Golden Globe’) online bestellen

De Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Golden Globe’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker bekijk je veel praktische informatie over deze Bolbomen. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 250 cm. Deze Bolesdoorn op stam is al te bestellen vanaf €73,50.

Naam boomBolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Golden Globe’)
Latijnse naamAcer platanoides Golden Globe
CategorieBolbomen
Prijsindicatie€73,50
KleurGeel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Bolesdoorn op stam (Acer platanoides Golden Globe) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Acer platanoides ‘Golden Globe’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden schaduw, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Bolbomen een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Bolesdoorn op stam Acer platanoides Golden Globe kunt kunt vinden. Zie ook meer informatie over de Sierkiwi (Actinidia kolomikta).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides Golden Globe (Bolesdoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en dagelijks voldoende zon krijgt. De Bolesdoorn op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Bolesdoorn op stam Acer platanoides Golden Globe kan men aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het slim om de grond regelmatig te bevochtigen.

Bolesdoorn op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Acer platanoides ‘Golden Globe’

De Acer Platanoides ‘Golden Globe’ is een Bolesdoorn op stam die mooi past in kleinere tuinen. Het blad van de bolesdoorn is frisgroen, dit verkleurt in de herfst naar geel, oranje. In april bloeit de Acer Platanoides ‘Golden Globe’ met groen/gele tuilen. Doordat deze esdoorn compact groeit is er weinig snoei nodig. Plaats een boompaal bij de bolesdoorn en gebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 250 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig, Compact. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen. Het groeiseizoen is in April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Opmerking: deze Bolbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Sierkiwi (Actinidia kolomikta).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormBolvormig, Compact
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Acer platanoides ‘Golden Globe’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Acer platanoides Golden Globe?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen. De groeiperiode is April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van puin, worteldoek, stronken, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Bolesdoorn op stam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Acer platanoides Golden Globe Bolesdoorn op stam thuis laten bezorgen?

Je kunt de Bolesdoorn op stam eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en andere essentials zoals boom palenboor en mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer platanoides Golden Globe aanbieding bezorgd en geplant door een erkende tuinman. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van bekabeling, puin en grind, worteldoek, straatwerk, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie