Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sering-op-stam-syringa-vulgaris-katherine-havemeyer-bestellen-bezorgen

Sering op stam (Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’) online bestellen

De Sering op stam (Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’) online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website lees je uitgebreide informatie over deze Bomen op stam. Of laat direct deze boom bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Paars, roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Dit type Sering op stam is al te koop voor €67,50.

Naam boomSering op stam (Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’)
Latijnse naamSyringa vulgaris Katherine Havemeyer
CategorieBomen op stam
Prijsindicatie€67,50
KleurenPaars, roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Sering op stam (Syringa vulgaris Katherine Havemeyer) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Bomen op stam het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sering op stam Syringa vulgaris Katherine Havemeyer online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Appelboom (Malus domestica ‘Pinova’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Syringa vulgaris Katherine Havemeyer (Sering op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Sering op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als schaduw, snoeiwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Sering op stam Syringa vulgaris Katherine Havemeyer is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Met name in de bloeimaanden (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het slim om de boom wat extra water te geven.

Sering op stam goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’

De Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’ is een populaire sering op stam. De grootste sierwaarde van de Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’ is de prachtige bloei in het voorjaar. Er verschijnen pluimpjes met talloze, geurende lavendel paarse bloemetjes tussen het lichtgroene blad. Later verkleurt de bloem naar lavandelroze. De plant is bladverliezend en zeer winterhard. Voor een gezonde bloei plant u de Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’ op een zonnige standplaats. Gebruik hierbij Tuinturf vermengd met Aanplantgrond en een boompaal. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 150 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Paars, roze. De bloeiperiode is Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Bomen op stam is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Pinova’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Syringa vulgaris ‘Katherine Havemeyer’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Syringa vulgaris Katherine Havemeyer?

De bladkleur is Paars, roze. Het blad bloeit op in Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder puin, oude wortels, bekabeling, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Sering op stam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Syringa vulgaris Katherine Havemeyer Sering op stam thuis laten bezorgen?

Jij kan de Sering op stam zonder gedoe laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad en mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Syringa vulgaris Katherine Havemeyer aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomverzorger. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van bekabeling, worteldoek, oude wortels, stronken, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie