Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

catalpa-bestellen-bezorgen

Catalpa online bestellen

De Catalpa goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker bieden wij uitgebreide info over deze Catalpa. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni, Juli. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Deze Catalpa kan je al laten bezorgen vanaf €55,50.

Naam boomCatalpa
Latijnse naamCatalpa
Prijsindicatie€55,50
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni, Juli

Catalpa (Catalpa) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Catalpa zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Catalpa het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Catalpa Catalpa kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Buxus.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Catalpa (Catalpa) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Catalpa voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Catalpa Catalpa kan men aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Juni, Juli). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Catalpa goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten CatalpaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Catalpa Catalpa thuis laten bezorgen?

Jij kan een Catalpa snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Catalpa aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare bomenspecialist. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, puin en grind, bekabeling, stronken, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie