Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

spar-picea-glauca-sanders-blue-bestellen-bezorgen

Spar (Picea glauca ‘Sander’s Blue’) online bestellen

De Spar (Picea glauca ‘Sander’s Blue’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website bekijk je handige info over deze Coniferen. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 100 cm. Deze Spar is te koop voor prijzen v.a. €14,95.

Naam boomSpar (Picea glauca ‘Sander’s Blue’)
Latijnse naamPicea glauca Sanders Blue
CategorieConiferen
Verkoopprijs v.a.€14,95
KleurenBlauw
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Spar (Picea glauca Sanders Blue) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Picea glauca ‘Sander’s Blue’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren verkoeling, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Coniferen een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Spar Picea glauca Sanders Blue kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Portugese laurierboom op stam (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea glauca Sanders Blue (Spar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Spar voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als bewatering, tegelwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Spar Picea glauca Sanders Blue kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het slim om de grond regelmatig te bevochtigen.

Spar goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Picea glauca ‘Sander’s Blue’

Deze spar (Picea glauca ‘Sander’s Blue’) is een traag groeiende, laagblijvende dwergconifeer die groeit in compacte kegelvorm. Een volwassen spar (Picea glauca ‘Sander’s Blue’) is ongeveer 100cm hoog. De naalden van deze dwergconifeer zijn blauwgrijs tot blauwgroen. Soms komt het voor dat de ‘Sander’s Blue’ toch scheuten met groene naalden vormt. Als u deze wegknipt, blijft de conifeer mooi blauw. De ‘Sander’s Blue’ is zeer winterhard (-40 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Sander’s Blue’ is ook zeer geschikt als kerstboom.De Picea glauca ‘Sander’s Blue’ gedijt het beste op een voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Omdat de Picea glauca ‘Sander’s Blue’ veel vocht en voeding opneemt uit de bodem, is het niet aan te raden om deze conifeer te combineren met kleine vaste planten. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 100 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw. Het groeiseizoen is in Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Coniferen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Portugese laurierboom op stam (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Picea glauca ‘Sander’s Blue’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Picea glauca Sanders Blue?

De kleur van het blad is Blauw. De bladeren komen tot bloei in Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, bekabeling, grind, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Spar?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Picea glauca Sanders Blue Spar aan huis laten leveren?

Jij kan deze Spar makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Picea glauca Sanders Blue aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige tuinman. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van stronken, worteldoek, bekabeling, straatwerk, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie