Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

druivenstruik-bestellen-bezorgen

Druivenstruik online bestellen

De Druivenstruik direct online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal tonen wij veel nuttige informatie over deze Druivenstruik. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Geel, Groen, Paars. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Dit type Druivenstruik is te koop voor prijzen v.a. €9,49.

Naam boomDruivenstruik
Latijnse naamVitis vinifera
Vanafprijs€9,49
KleurBlauw, Geel, Groen, Paars
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Druivenstruik (Vitis vinifera) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Vitis vinifera geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduw, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Druivenstruik een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Druivenstruik Vitis vinifera kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Dakboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Vitis vinifera (Druivenstruik) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Druivenstruik plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, wortels, bewatering, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Druivenstruik Vitis vinifera plant je het beste in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers raden we aan de kluit extra nat te houden.

Druivenstruik goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Vitis viniferaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Vitis vinifera Druivenstruik aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Druivenstruik moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Vitis vinifera aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele boomspecialist. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de aanplantplek dient vrij te zijn van puin en grind, stronken, worteldoek, straatwerk, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie