Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwe-druif-vitis-boskoop-glory-bestellen-bezorgen

Blauwe druif (Vitis ‘Boskoop glory’) online bestellen

De Blauwe druif (Vitis ‘Boskoop glory’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website lees je veel info en tips voor deze Druivenstruik. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Blauw, Geel, Groen, Paars. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Deze Blauwe druif is te koop voor prijzen v.a. €9,49.

Naam boomBlauwe druif (Vitis ‘Boskoop glory’)
Latijnse naamVitis Boskoop glory
CategorieDruivenstruik
Verkoopprijs v.a.€9,49
KleurenBlauw, Geel, Groen, Paars
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni

Blauwe druif (Vitis Boskoop glory) thuis bezorgen (april 2024)

De Vitis ‘Boskoop glory’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, verbeteren de luchtkwaliteit en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Druivenstruik iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwe druif Vitis Boskoop glory online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Dakplataan (Platanus dakboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Vitis Boskoop glory (Blauwe druif) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Blauwe druif kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan wortels, bewatering, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Blauwe druif Vitis Boskoop glory kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Blauwe druif goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Vitis ‘Boskoop glory’

De Vitis ‘Boskoop glory’ is de blauwe druif die bloeit in juni tot juli met onopvallende bloemen. Na de bloei van de Vitis ‘Boskoop glory’ ontwikkelen zich de trossen met blauwe druiven. Zorg wanneer de druiven verscholen hangen onder de bladeren dat deze worden vrijgesnoeid, hoe meer licht en warmte hoe beter de druiven kunnen rijpen. Vanaf half september zijn de eerste trossen rijp en kunnen dan geoogst worden. De vruchten worden voornamelijk gebruikt voor directe consumptie maar kunnen ook geperst worden tot sap of verwerkt worden tot jam of gelei. Let op de vogels! De merel, lijster en spreeuwen zijn dol op deze vruchten en kunnen de struik plunderen wanneer deze niet word afgedekt. De Vitis ‘Boskoop glory’ moet wel geleid worden langs een muur of pergola en zo veel mogelijk in de zon staan in een voedingrijke bodem. Bij het planten is het goed om tuinplantengrond toe te voegen en regelmatig te bemesten met druivenvoeding. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze is Klimmend, Opgaand, Struikvorm. De kleur van het blad is Blauw, Geel, Groen, Paars. De bloeiperiode is Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Belangrijk: deze Druivenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Dakplataan (Platanus dakboom).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Vitis ‘Boskoop glory’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Vitis Boskoop glory?

De kleur van het blad is Blauw, Geel, Groen, Paars. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van oude wortels, puin, worteldoek, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Blauwe druif?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Vitis Boskoop glory Blauwe druif aan huis laten leveren?

Je kunt de Blauwe druif zonder gedoe thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Vitis Boskoop glory aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende tuinman. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, bekabeling, worteldoek, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie