Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

framboos-rubus-idaeus-malling-promise-bestellen-bezorgen

Framboos (Rubus idaeus ‘Malling Promise’) online bestellen

De Framboos (Rubus idaeus ‘Malling Promise’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker lees je veel info en tips voor deze Frambozenstruik. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Groen, Rood, Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April. De uiteindelijke hoogte is circa 225 cm. Dit type Framboos kan je al laten bezorgen vanaf €7,95.

Naam boomFramboos (Rubus idaeus ‘Malling Promise’)
Latijnse naamRubus idaeus Malling Promise
CategorieFrambozenstruik
Vanafprijs€7,95
KleurGroen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Framboos (Rubus idaeus Malling Promise) bezorgen aan huis (april 2024)

De Rubus idaeus ‘Malling Promise’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Frambozenstruik het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Framboos Rubus idaeus Malling Promise online kopen kan. Of bekijk alles over de Dakboom glansmispel (Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus idaeus Malling Promise (Framboos) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Framboos kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals wortels, snoeiwerk, tegelwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  Een Framboos Rubus idaeus Malling Promise kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Framboos goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Rubus idaeus ‘Malling Promise’

De Rubus idaeus ‘Malling Promise’ is een van de bekendste frambozenrassen. Deze Framboos is zelfbestuivend en bloeit in het late voorjaar met onopvallende, kleine wit- roze bloemetjes waar bijen en hommels op af komen. Na de bloei ontwikkelen de frambozen zich. De vruchten zijn tamelijk zacht en helderrood van kleur wanneer ze rijpen en hebben een goede smaak. De Rubus idaeus ‘Malling Promise’ is een zomerframboos, vruchten zijn te plukken vanaf eind juni. Van de frambozen kunt u heerlijk jam en sap maken, maar ook vers van de struik en in desserts of gebak smaken ze lekker. Eet u de frambozen niet op: vogels zijn er dol op! Plaats de Rubus idaeus ‘Malling Promise’ bij voorkeur op een plekje in de zon. Hoe meer zon, hoe beter de vruchten rijpen en hoe zoeter ze zullen smaken. De twijgen die vrucht gedragen hebben kunt u in de herfst of winter wegknippen. U kunt deze Framboos gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of een klimrek. Aanplanten met Tuinplantengrond en in het voorjaar bijmesten met Kleinfruitvoeding. De maximale hoogte ligt op ongeveer 225 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Klimmend, Opgaand, Struikvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is April. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond. Opmerking: deze Frambozenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dakboom glansmispel (Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’).

Maximale hoogte225 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus idaeus ‘Malling Promise’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Rubus idaeus Malling Promise?

De kleur van het blad is Groen, Rood, Roze. De bladeren komen tot bloei in April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet vrij zijn van grind, oude beplanting, worteldoek, straatwerk enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Framboos?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Rubus idaeus Malling Promise Framboos thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Framboos makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere essentials zoals een boomband en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Rubus idaeus Malling Promise aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende tuinman. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, bekabeling, stronken, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie