Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-photinia-fraseri-red-robin-piramide-bestellen-bezorgen

Glansmispel (Photinia fraseri ‘Red Robin’ piramide) online bestellen

De Glansmispel (Photinia fraseri ‘Red Robin’ piramide) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal bieden wij handige info over deze Glansmispel. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 600 cm. Deze Glansmispel kan jij online kopen vanaf €134,95.

Naam boomGlansmispel (Photinia fraseri ‘Red Robin’ piramide)
Latijnse naamPhotinia fraseri Red Robin piramide
CategorieGlansmispel
Prijsindicatie€134,95
KleurGroen, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Glansmispel (Photinia fraseri Red Robin piramide) thuis bezorgen (april 2024)

De Photinia fraseri ‘Red Robin’ piramide is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Glansmispel het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel Photinia fraseri Red Robin piramide online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Witte druif (Vitis vinifera ‘Solaris’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia fraseri Red Robin piramide (Glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Glansmispel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als wortels, groeiwijze, tegelwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  Deze Glansmispel Photinia fraseri Red Robin piramide kan aangeplant worden in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om genoeg water te geven. Vooral in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om wekelijks te sproeien.

Glansmispel goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Photinia fraseri ‘Red Robin’ piramide

De Glansmispel is een winter groen/rode heester met in het voorjaar prachtig dieprood verkleurde takken. Met de Photinia fraseri ‘Red Robin’ piramide haalt u dan ook een plant in uw tuin die een grote sierwaarde kan vormen. De heester heeft een dichte structuur, heeft weinig last van ziektes en kan op zowel elke grond geplaatst worden. Kortom een plant die voor bijna elke tuin geschikt is. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Witte druif (Vitis vinifera ‘Solaris’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Photinia fraseri ‘Red Robin’ piramide april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Photinia fraseri Red Robin piramide?

De kleur van het blad is Groen, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, grind, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Glansmispel?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Photinia fraseri Red Robin piramide Glansmispel bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Glansmispel eenvoudig thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Photinia fraseri Red Robin piramide aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomexpert. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van bekabeling, oude wortels, worteldoek, puin en grind, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie