Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-photinia-magical-vulcano-bestellen-bezorgen

Glansmispel (Photinia ‘Magical Vulcano’) online bestellen

De Glansmispel (Photinia ‘Magical Vulcano’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je uitgebreide info over deze Glansmispel. Je kunt direct online bestellen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 175 cm. Deze Glansmispel is al te bestellen vanaf €17,95.

Naam boomGlansmispel (Photinia ‘Magical Vulcano’)
Latijnse naamPhotinia Magical Vulcano
CategorieGlansmispel
Vanafprijs€17,95
KleurGroen, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Glansmispel (Photinia Magical Vulcano) thuis bezorgen (mei 2024)

De Photinia ‘Magical Vulcano’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze produceren zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Glansmispel zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel Photinia Magical Vulcano online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Witte druif (Vitis Bianca).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Photinia Magical Vulcano (Glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Glansmispel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, groeiwijze, bewatering, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Glansmispel Photinia Magical Vulcano kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Glansmispel goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Photinia ‘Magical Vulcano’

De Photinia ‘Magical Volcano’ groeit met glanzende, donkergroene bladeren. De nieuwe uitlopers van deze Glansmispel zijn rood en verkleuren dan naar groen. De Photinia ‘Magical Volcano’ heeft veel vertakkingen en dus een dichtere structuur dan de andere Glansmispel-varianten. Bovendien is deze Glansmispel zeer winterhard en bladhoudend. De plant is zeer geschikt al haag of solitair door zijn mooie rode kleur. De Photinia ‘Magical Volcano’ kan 175 cm hoog worden en laat zich goed snoeien. Bij het aanplanten Tuinplantengrond toevoegen. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 175 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Rood. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Tip: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Witte druif (Vitis Bianca).

Maximale hoogte175 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Photinia ‘Magical Vulcano’ mei 2024
Wat is de kleur van de Photinia Magical Vulcano?

De bladkleur is Groen, Rood. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant dient vrij te zijn van oude beplanting, puin, grind, straatwerk enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Glansmispel?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Photinia Magical Vulcano Glansmispel aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Glansmispel probleemloos tot in de tuin laten leveren. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Photinia Magical Vulcano aanbieding bezorgd en geplant door een erkende bomenspecialist. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet vrij zijn van bekabeling, stronken, worteldoek, straatwerk, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie