Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse sierkers-bestellen-bezorgen

Japanse sierkers online bestellen

De Japanse sierkers online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl vind je veel nuttige informatie over deze Japanse sierkers. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn roze, wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 350 cm. Dit type Japanse sierkers is al te koop voor €58,50.

Naam boomJapanse sierkers
Latijnse naamPrunus serrulata
Verkoopprijs v.a.€58,50
Kleurenroze, wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Japanse sierkers (Prunus serrulata) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Prunus serrulata is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Japanse sierkers het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse sierkers Prunus serrulata online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Iepenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus serrulata (Japanse sierkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Japanse sierkers gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. De aanplanting

  Deze Japanse sierkers Prunus serrulata kan aangeplant worden in Alle, Humus, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de boom voldoende water geven. Vooral in het bloeiseizoen (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Japanse sierkers goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Prunus serrulataBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Prunus serrulata Japanse sierkers in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Japanse sierkers zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus serrulata aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren hovenier. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin en grind, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie