Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kaki-boom-diospyros-kaki-bestellen-bezorgen

Kaki Boom (Diospyros Kaki) online bestellen

De Kaki Boom (Diospyros Kaki) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform lees je uitgebreide info over deze Kakiboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, geel. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Kaki Boom is al te bestellen vanaf €89,95.

Naam boomKaki Boom (Diospyros Kaki)
Latijnse naamDiospyros Kaki
CategorieKakiboom
Vanafprijs€89,95
KleurBruin, geel
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Kaki Boom (Diospyros Kaki) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Diospyros Kaki is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Kakiboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kaki Boom Diospyros Kaki kunt kunt vinden. Zie ook meer informatie over de Braam (Rubus fruticosus ‘Navaho’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Diospyros Kaki (Kaki Boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Kaki Boom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als schaduw, wortels, groeiwijze, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Kaki Boom Diospyros Kaki kan men aanplanten in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Kaki Boom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Diospyros Kaki

De Diospyros Kaki, ook wel Kaki Boom, is een zelfbestuivende boom welke heerlijke exotische vruchten geeft welke zoet van smaak zijn. In het voorjaar bloeit de Kaki Boom met mooie gele bloesem. Na de bloei verschijnen de rood- oranje vruchten welke rijp zijn vanaf oktober en goed te gebruiken zijn als handfruit of te verwerken als bijvoorbeeld compote. De Diospyros Kaki is een blikvanger in uw tuin wanneer in de herfst de bladeren prachtig verkleuren naar mooi geel en rood. Deze Kaki Boom is ook in ons klimaat goed te kweken en is goed winterhard tot wel -15 graden. Plant de Diospyros Kaki met Aanplantgrond en een boompaal. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bossig. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, geel. De bloeitijd is April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Elke grondsoort. Let op: deze Kakiboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Braam (Rubus fruticosus ‘Navaho’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBossig
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Diospyros Kaki april 2024
Wat is de kleur van de Diospyros Kaki?

De bladkleur is Bruin, geel. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder puin, oude beplanting, worteldoek, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Kaki Boom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Diospyros Kaki Kaki Boom thuis laten leveren?

Jij kan de Kaki Boom snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Diospyros Kaki aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, puin en grind, oude wortels, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie