Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kastanjeboom-bestellen-bezorgen

Kastanjeboom online bestellen

De Kastanjeboom voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina vind je veel nuttige informatie over deze Kastanjeboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Roze. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Dit type Kastanjeboom is al te koop voor €104,75.

Naam boomKastanjeboom
Latijnse naamCastanea
Vanafprijs€104,75
KleurRoze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Kastanjeboom (Castanea) thuis bezorgen (februari 2024)

De Castanea is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Kastanjeboom een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kastanjeboom Castanea online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Kardinaalshoed.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Castanea (Kastanjeboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Kastanjeboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, schaduw, bewatering, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Deze Kastanjeboom Castanea is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om wekelijks te sproeien.

Kastanjeboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten CastaneaBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Castanea Kastanjeboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Kastanjeboom makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boompalenset en mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Castanea aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde tuinman. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plantplaats dient vrij te zijn van oude wortels, straatwerk, puin en grind, stronken, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie