Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

witte-paardekastanje-aesculus-hippocastanum-bestellen-bezorgen

Witte paardekastanje (Aesculus Hippocastanum) online bestellen

De Witte paardekastanje (Aesculus Hippocastanum) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal vind je informatie en eigenschappen van deze Kastanjeboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Bruin, Groen, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Witte paardekastanje kan jij online kopen vanaf €65,95.

Naam boomWitte paardekastanje (Aesculus Hippocastanum)
Latijnse naamAesculus Hippocastanum
CategorieKastanjeboom
Prijsindicatie€65,95
KleurenBruin, Groen, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Witte paardekastanje (Aesculus Hippocastanum) bezorgen aan huis (april 2024)

De Aesculus Hippocastanum is een echte eyecatcher. Bomen bieden verkoeling, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Kastanjeboom een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Witte paardekastanje Aesculus Hippocastanum online bestellen kan. Of bekijk alles over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Aesculus Hippocastanum (Witte paardekastanje) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Witte paardekastanje plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als wortels, snoeiwerk, schaduw, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Witte paardekastanje Aesculus Hippocastanum kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de groeimaanden (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Witte paardekastanje goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Aesculus Hippocastanum

De Aesculus Hippocastanum is een krachtig groeiende, bladverliezende, breed vertakte Witte paardekastanje. De grote, handvormige bladeren bestaan uit 5-7 samengevoegde bladeren. In het voorjaar verschijnen de rechtopstaande pluimen met witte bloemen met gele/roze basis. waaruit na de bestuiving de trossen met paardekastanjes groeien. deze vallen in het najaar uit de boom en worden veel gebruikt voor decoratie op schalen of om mee te knutselen. bij het planten van de boom is het goed om de grond te verrijken met aanplantgrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Compact, Kroonvorm. De kleur van het blad is Bruin, Groen, Roze, Wit. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Kastanjeboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Leipeerboom (Pyrus communis ‘Clapp’s Favourite’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Compact, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Aesculus Hippocastanum april 2024
Wat zijn de kleuren van de Aesculus Hippocastanum?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Groen, Roze, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder grind, bekabeling, stronken, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Witte paardekastanje?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Aesculus Hippocastanum Witte paardekastanje aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Witte paardekastanje eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals binddraad of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Aesculus Hippocastanum aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een betrouwbare boomexpert. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van puin en grind, oude wortels, worteldoek, straatwerk, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie