Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-kersenboom-haagvorm-prunus-avium-bigarreau-burlat-bestellen-bezorgen

Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’) online bestellen

De Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je handige informatie over deze Kersenboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Dikke Kersenboom haagvorm is te koop voor prijzen v.a. €464,75.

Naam boomDikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’)
Latijnse naamPrunus avium Bigarreau Burlat
CategorieKersenboom
Prijsindicatie€464,75
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium Bigarreau Burlat) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Kersenboom een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Kersenboom haagvorm Prunus avium Bigarreau Burlat kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Wilg (Salix aurita).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium Bigarreau Burlat (Dikke Kersenboom haagvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Dikke Kersenboom haagvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk ook goed aan bewatering, tegelwerk, wortels, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Dikke Kersenboom haagvorm Prunus avium Bigarreau Burlat kunt u aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het essentieel om de kluit nat te houden. Met name in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Dikke Kersenboom haagvorm goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’

Deze Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ is een kersenboom in haagvorm die in het voorjaar bloeit met witte bloemen. Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ word bestoven door andere kersenbomen zoals de Lapins, Sunburst of Merchant. Na de bestuiving vormen zich de zoete kersen met een goede smaak welke vanaf juni kunnen worden geplukt. De Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ kan het beste worden gesnoeid na de oogst maar kan ook na de bloei. Snoei de boom zo uit zodat er weer een goede open kroon ontstaat waar weer voldoende licht in kan komen. Belangrijk is om de snoeiwonden in te smeren met wondbalsem om ziektes te voorkomen. Gebruik Aanplantgrond voor een goede start. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Haagvorm, Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Kersenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Wilg (Salix aurita).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormHaagvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’ februari 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus avium Bigarreau Burlat?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. grind, worteldoek, oude beplanting, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Dikke Kersenboom haagvorm?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Prunus avium Bigarreau Burlat Dikke Kersenboom haagvorm thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Dikke Kersenboom haagvorm zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus avium Bigarreau Burlat aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomspecialist. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, worteldoek, oude wortels, bekabeling, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie