Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kiwiplant-actinidia-deliciosa-hayward-bestellen-bezorgen

Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Hayward’) online bestellen

De Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Hayward’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker bekijk je handige info over deze Kiwiplant. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Dit type Kiwiplant is al te koop voor €14,50.

Naam boomKiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Hayward’)
Latijnse naamActinidia deliciosa Hayward
CategorieKiwiplant
Verkoopprijs v.a.€14,50
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Kiwiplant (Actinidia deliciosa Hayward) thuis bezorgen (juni 2024)

De Actinidia deliciosa ‘Hayward’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden een eigen microklimaat, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Kiwiplant een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kiwiplant Actinidia deliciosa Hayward online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Hauszwetsche’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Actinidia deliciosa Hayward (Kiwiplant) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Kiwiplant voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, wortels, snoeiwerk, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Kiwiplant Actinidia deliciosa Hayward kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte raden we aan extra water te geven.

Kiwiplant goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Actinidia deliciosa ‘Hayward’

De Actinidia deliciosa ‘Hayward’ is een van de meest geteelde kiwi, bloeit van Mei tot Juni met geurende roomwitte bloempjes en de vruchten zijn begin November rijp. Het is een vrouwelijke kiwiplant met een bekende smaak. De vruchten rijpen in ons klimaat vrij laat, waardoor zeker bij kwakkelende zomers de rijping binnenhuis zal dienen verder gezet te worden. De kiwi’s zijn donzig en beigebruin met een zachtgroen vruchtvlees, sappig en lekker en zeer aromatisch. Let op!! Dit is een vrouwelijk soort dus een mannelijke kiwi bijzetten voor de bevruchting. Redelijk winterhard. Bladverliezend. Aanplanten in Tuinplantengrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. De bloeitijd is Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Let op: deze Kiwiplant is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Hauszwetsche’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
Vruchtgevendja
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Actinidia deliciosa ‘Hayward’ juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Actinidia deliciosa Hayward?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De groeiperiode is Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van oude wortels, puin, oude beplanting, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Kiwiplant?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Actinidia deliciosa Hayward Kiwiplant aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Kiwiplant snel en voordelig laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Actinidia deliciosa Hayward aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie