Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pindakaasboom-clerodendrum-trichotomum-bestellen-bezorgen

Pindakaasboom (Clerodendrum trichotomum) online bestellen

De Pindakaasboom (Clerodendrum trichotomum) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina bieden wij informatie en eigenschappen van deze Kleurende bomen. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Geel, Groen, Rood, Roze, Wit, Zwart. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Juli, Augustus. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Deze Pindakaasboom kan jij online kopen vanaf €138,50.

Naam boomPindakaasboom (Clerodendrum trichotomum)
Latijnse naamClerodendrum trichotomum
CategorieKleurende bomen
Verkoopprijs v.a.€138,50
KleurBlauw, Geel, Groen, Rood, Roze, Wit, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuli, Augustus

Pindakaasboom (Clerodendrum trichotomum) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Clerodendrum trichotomum zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Kleurende bomen het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Pindakaasboom Clerodendrum trichotomum online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Lijsterbes (Sorbus thuringiaca ‘Fastigiata’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Clerodendrum trichotomum (Pindakaasboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Pindakaasboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, bewatering, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Pindakaasboom Clerodendrum trichotomum kan men aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Juli, Augustus). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden raden we aan de kluit extra nat te houden.

Pindakaasboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Clerodendrum trichotomum

De pindakaasboom (Clerodendrum trichotomum) is zeer geschikt voor in een kleine tuin, de boom word ongeveer 5-6 meter. De pindakaasboom (Clerodendrum trichotomum) bloeit vrij laat met mooie witte, geurende bloemen omringd door de mooie rode kelkbladeren. Na de bloei van de pindakaasboom vormen zich staalblauwe bessen die prachtig afsteken tegen de rode kelkbladeren. Een jonge pindakaasboom, ookwel kansenboom genoemd, is gevoelig voor wind. Plaats bij de pindakaasboom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Blauw, Geel, Groen, Rood, Roze, Wit, Zwart. Deze boom bloeit met name in Juli, Augustus. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk: deze Kleurende bomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Lijsterbes (Sorbus thuringiaca ‘Fastigiata’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Clerodendrum trichotomum april 2024
Wat is de kleur van de Clerodendrum trichotomum?

De boom heeft verschillende kleuren Blauw, Geel, Groen, Rood, Roze, Wit, Zwart. De bloeitijd is Juli, Augustus. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, stronken, grind, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Pindakaasboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Clerodendrum trichotomum Pindakaasboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Pindakaasboom moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals binddraad of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Clerodendrum trichotomum aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare hovenier. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen bekabeling, stronken, oude wortels, straatwerk, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie