Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

reuzen-kornoelje-boom-cornus-controversa-bestellen-bezorgen

Reuzen-kornoelje boom (Cornus controversa) online bestellen

De Reuzen-kornoelje boom (Cornus controversa) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite check je uitgebreide info over deze Kornoelje. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 600 cm. Dit type Reuzen-kornoelje boom kan je al laten bezorgen vanaf €148,50.

Naam boomReuzen-kornoelje boom (Cornus controversa)
Latijnse naamCornus controversa
CategorieKornoelje
Vanafprijs€148,50
KleurenGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Reuzen-kornoelje boom (Cornus controversa) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Cornus controversa geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Kornoelje iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Reuzen-kornoelje boom Cornus controversa online kopen kan. Of bekijk meer over de Noorse esdoorn (Acer palmatum ‘Crimson King’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cornus controversa (Reuzen-kornoelje boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Reuzen-kornoelje boom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan schaduw, snoeiwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Reuzen-kornoelje boom Cornus controversa kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Reuzen-kornoelje boom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Cornus controversa

De reuzen-kornoelje (Cornus controversa) is een bladverliezende boom met bijna horizontaal groeiende takken. In de zomer verschijnen in de reuzen-kornoelje (Cornus controversa) trossen kleine, stervormige, witte bloemen. De bladeren van de reuzen-kornoelje zijn ovaal tot spits en heldergroen van kleur die in het najaar weer verkleuren naar paars. Plaats een boompaal bij de boom en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm, Nestvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Kornoelje is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Noorse esdoorn (Acer palmatum ‘Crimson King’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormKroonvorm, Nestvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cornus controversa april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Cornus controversa?

De kleur van het blad is Groen, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin, oude beplanting, stronken, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Reuzen-kornoelje boom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Cornus controversa Reuzen-kornoelje boom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Reuzen-kornoelje boom gemakkelijk thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals tuinpalen en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Cornus controversa aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige hovenier. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, bekabeling, puin en grind, worteldoek, straatwerk en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie